Search
Close this search box.
,

Gerard Figueras deixa de ser el secretari general de l’Esport de la Generalitat

El vilanoví feia cinc anys que estava al càrrec i passa a Exteriors

Gerard Figueras feia cinc anys que estava al càrrec // ESPORTCAT

El vilanoví Gerard Figueras (Junts) deixa el càrrec de secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física després de cinc anys. Ahir es va fer efectiu el traspàs de funcions en l’òrgan de direcció, planificació i execució de l’Administració esportiva de la Generalitat. La nova titular del càrrec és Anna Caula (ERC).

En el seu comiat Figueras va destacar “la pinya que hem fet amb el teixit esportiu del país” durant el mandat, un període que, malgrat “les dificultats, ha valgut molt la pena”.

Segons el vilanoví, “hem fet costat a clubs, federacions, consells esportius, professionals, a l’esport femení i l’esport inclusiu, i hem teixit aliances per projectar el país i posar els fonaments per portar uns Jocs d’hivern a casa nostra”.


En el ball de noms dels darrers dies entre ERC i Junts al voltant dels càrrecs de la Generalitat, Gerard Figueras passa a ser ara nou secretari d’Acció Exterior i de la Unió Europea.

Anna Caula era la vicepresidenta primera del Parlament i va ser escollida per comandar la Secretaria General de l’Esport per la nova consellera de la Presidència, Laura Vilagrà.

Caula, la segona dona al capdavant de la Secretaria de l’Esport després d’Anna Pruna, és directora d’activitats de lleure infantil i juvenil i té estudis en Psicologia. La seva vida professional ha girat al voltant del bàsquet. Ha estat entrenadora superior de la Federació Espanyola de Bàsquet i de la selecció catalana mini femenina amb la Federació Catalana de Bàsquet.

Comparteix la notícia