Gerard Vergés, amb el dit gros de la mà dreta trencat, dubte per al derbi del 20-N

El jugador del Patí Vilanova es lesiona a Alpicat per un cop de bola

Gerard Vergés, jugador del Patí Vilanova // G.M.CH.

Gerard Vergés, un dels jugadors més en forma del Patí Vilanova en l’inici de Lliga –quatre gols en els tres partits que ha jugat– té trencat el dit gros de la mà dreta i és dubte per quan es reprengui la Lliga, el 20 de novembre en el derbi contra el Vilafranca.

A Vergés li van recol·locar l’os diumenge i està pendent dels metges per saber quan podrà tornar a agafar l’estic. Ahir el jugador penjava una història a Instagram amb una fèrula al dit danyat.

El jugador va fer-se la lesió a la pista de l’Alpicat, on va marcar el 2-2 amb un golàs per sota de les cames.

“Vaig rebre un cop de bola i vaig intentar seguir jugant tres o quatre minuts, però després ja no vaig poder. Quedava un quart d’hora per acabar el partit”, explica. Ara Vergés ha d’estar 10 dies amb la fèrula.

La jornada de descans del cap de setmana que ve fa que el jugador guanyi una setmana quant a la recuperació, però fins que no li treguin la fèrula i passi l’examen mèdic corresponent no sabrà realment el període de temps que haurà d’estar sense poder jugar.