,

Gisela Carrión, segona classificada en la tradicional Sant Silvestre del Masnou

La ribetana, amb opcions de victòria fins al darrer quilòmetre

Gisela Carrión, tirant del grup principal // BIEL RÀFOLS

La ribetana Gisela Carrión va pujar al segon calaix del podi en la tradicional Sant Silvestre del Masnou, celebrada ahir en aquesta localitat del Maresme en un traçat de cinc quilòmetres.

És l’única cursa oficial que es disputarà aquests últims dies de l’any, juntament amb les dues carreres de cap d’any més importants en l’àmbit estatal, la Cursa dels Nassos de Barcelona i la Sant Silvestre Vallecana.

Per a Gisela Carrión va ser la primera cursa de cinc quilòmetres en ruta. Va travessar la meta després 17 minuts i cinc segons. La campiona va ser la marroquina Douae Ouboukir (16:55). Va completar el podi Victòria Sauleda (17:20).

D’entrada, Gisela Carrión va arrencar expectant dins d’un grup reduït de corredores. Es va mantenir al darrere a l’espera de moviments, però, en veure que el ritme era massa lent, al quilòmetre u va decidir accelerar i tirar.

Només va seguir-la Douae Ouboukir, que se li va posar just darrere. Va ser en el darrer quilòmetre, quan la marroquina va fer valer un bon canvi de ritme per escapar-se i passar la meta com a guanyadora.

La Sant Silvestre del Masnou és la més antiga de Catalunya. La participació es va limitar 900 participants entre corredores i corredors per motius sanitaris arran de la Covid-19. L’organització va anar a càrrec de l’Ajuntament del Masnou i de La Sansi. La prova va comptar per primer cop amb el suport de la marca esportiva hoka ONE ONE.

Com en les curses que s’estan disputant en temps de pandèmia, les sortides van ser esglaonades, l’ús de la mascareta va ser obligatori fins al moment de començar i hi va haver preses de temperatura.