Search
Close this search box.

‘Hoquei per l’ELA’: Triangular benèfic l’1 de juliol vinent a Les Casernes

L'objectiu, recaptar fons per ajudar les persones amb esclerosi lateral amiotròfica

El vilanoví Manel Hernández serà un dels que jugarà el Triangular // G.M.CH.

El pavelló municipal de Les Casernes de Vilanova i la Geltrú acollirà l’1 de juliol vinent (18.30 h) el Triangular benèfic ‘Hoquei per l’ELA’.

Hi participaran jugadors i jugadores preferentment de la comarca del Garraf i rodalia amb l’objectiu de recaptar fons per la investigació de l’esclerosi lateral amiotròfica a través de la Fundació Miquel Valls.

Aquesta entitat sense ànim de lucre té com a objectiu la promoció de tota mena d’accions destinades a millorar la qualitat de vida de les persones i famílies afectades d’ELA, i altres malalties de motoneurona, inclosa la investigació, donant-los tot el suport i ajuda possibles.

Apadrina el Triangular Juan Carlos Unzué, que s’ha convertit en un altaveu per vetllar pels drets de les persones que pateixen ELA. L’exporter del Barça ha deixat un missatge al perfil d’Instagram del torneig (@elacasernes) tot animant el públic a omplir el pavelló vell de la capital del Garraf.L’objectiu és que les grades de Les Casernes estiguin plenes. El preu de l’entrada és de cinc euros que aniran destinats a la Fundació Miquel Valls.

Si alguna persona no pot anar al torneig i vol fer una donació, ho pot fer a través de Bizum al mòbil 666584313.

Una vintena de jugadors i jugadores ja han confirmat la presència al Triangular. “Que siguin de la comarca ens pot ajudar a arrossegar gent”, assenyala Isabel López, mare del jugador del planter del Barça Miki Escala, impulsor de la cita.

Se sortejaran estics firmats per figures del món de l’hoquei i al descans tindran protagonisme les escoletes d’hoquei.

El Triangular s’emmarca en la campanya de la Fundació Miquel Valls ‘Fes un gest per l’ELA’, que proposa una senzilla imatge d’una persona amb la posició dels seus dits tot dibuixant la lletra L.

Comparteix la notícia