Search
Close this search box.

Ibra deixa el Vilanova i Pozzo torna al club procedent del Can Vidalet

El punta paraguaià ja va jugar a l’Alumnes Obrers el curs passat

Ibra celebra un dels sis gols que va fer amb el Vilanova // G.M.CH.

Ibrahima Seck, el davanter italo-senegalès que va arribar al Vilanova a principis d’octubre, se’n va. Ho ha fet públic aquesta tarda el club comunicant la baixa del davanter per ‘motius personals’. Ibra, com se’l coneixia, havia fet sis gols en nou partits.

“Ha estat una decisió molt difícil, sobretot acomiadar-me de l’equip. He vist la pena a través dels ulls dels meus companys i dono les gràcies a l’afició vilanovina, en especial als nens que m’han admirat”, afirma Ibra, a qui se li feia inviable econòmicament continuar amb aquesta aventura a la capital del Garraf. Se’n torna a França, a Lió.

Ibra va jugar el darrer partit amb el Vilanova el 17 de desembre al camp del Sarrià. Diumenge passat va ser baixa per unes molèsties al genoll.

Hores abans d’anunciar l’adeu d’Ibra, el conjunt vilanoví feia públic el retorn de Luis Pozzo, que ja va estar a l’Alumnes Obrers el curs passat. El davanter paraguaià havia començat la temporada al Can Vidalet, de la Lliga Elit, havent disputat 10 partits, un com a titular, amb un gol. La campanya passada en va fer quatre amb el Vilanova.

Pozzo torna al Vilanova // G.M.CH.

Comparteix la notícia