Search
Close this search box.
,

Igor De Castañeda perd per KO en la Lliga Mundial de Karate Combat

El vilanoví es troba incòmode contra un rival molt aguerrit

Igor De Castañeda, en el combat d'aquesta matinada // FOTO CEDIDA

Igor De Castañeda no va poder amb l’azerbaidjanès Shahin Atamov en el seu retorn a la Lliga Mundial de Karate Combat. El vilanoví va perdre per KO en el segon assalt del duel, disputat durant la matinada passada. Era la quarta presència del karateka de la capital del Garraf en el certamen. Ara duu un balanç de dues victòries i dues derrotes.

Shahin Atamov va imposar les sortides per la dreta, el seu millor argument, i va aconseguir que De Castañeda no estigués còmode.

El primer assalt va ser ajustat. Dues mans meritòries d’Atamov van posar en guàrdia De Castañeda, que va connectar dues puntades de peu, una per sota del genoll i una altra, de giratòria. Tanmateix, feia la sensació que l’azerbaidjanès estava portant el combat al seu terreny.

En el segon assalt, després de molta estona de tempteig, el vilanoví va atacar amb una puntada de peu amb la cama dreta a la cara del rival, que esperava el seu moment.

Ja en els compassos finals de l’assalt De Castañeda va intentar una puntada de peu giratòria, però en posar el peu a terra es va quedar a una distància curta d’Atamov, que va contraatacar colpejant amb la mà dreta. Va impactar sobre el rostre del vilanoví. De Castañeda es va desestabilitzar i va caure en la rampa del tatami. Tot i que va intentar aixecar-se de seguida, el jutge va donar per acabat el combat amb triomf per a l’azerbaidjanès.

Segons De Castañeda, “no vaig poder fer efectiu el pla traçat. Havia de tenir paciència i no quedar-me a una distància curta de l’adversari després de colpejar, però no ho vaig aconseguir. Tot i que està sent un any difícil per a mi, no hi ha excuses. Aquesta derrota m’ha d’ajudar a fer-me més fort”.

Comparteix la notícia