Segueix-nos

Futbol

Joan Soteras també guanya en la repetició de les eleccions a la Federació Catalana

A la delegació Penedès-Garraf, el més votat és Juanjo Isern, segon classificat

Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol // FCF

Joan Soteras també va sortir vencedor en la repetició, ahir, de les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol.

La jornada va registrar una participació de 873 votants, xifra que suposa un 71,56% de la totalitat del cens electoral, format per 1.220 membres i assembleistes. Les votacions van dur-se a terme entre les 10.00 hores i les 19.00 hores, a les 14 delegacions territorials de la Federació arreu de Catalunya.

Soteras es va imposar amb 503 vots, el que representa un suport del 57,62% del total, i un avantatge de 168 vots de diferència respecte del segon classificat, Juanjo Isern, que va obtenir 335 sufragis. Pep Palacios, tercer candidat, va rebre 12 vots.

A la delegació Penedès-Garraf el candidat més votat va ser Juanjo Isern amb 34 vots pels vuit de Soteras. Isern tenia el suport de Manel Duran, ex delegat a la zona.


Segons Soteras, “s’ha demostrat que el futbol català vol que el governem nosaltres. M’esperava una diferència grossa perquè hem treballat bé. Nosaltres, des de fa nou mesos, va començar a desenvolupar el pla que havíem presentat quan vam optar a la reelecció al maig”.

Les eleccions es van haver de repetir a instàncies del Tribunal Català de l’Esport, que va apreciar prou irregularitats documentades en els diversos punts de votació el passat 22 de maig.

En la jornada d’ahir, Isern va denunciar altre cop irregularitats, però segons Soteras “nosaltres hem estat curosos i hem seguit al peu de la lletra tot allò que ens va dir el Tribunal Català de l’Esport per repetir aquestes eleccions”.

Isern, en un comunicat, ha felicitat Soteras, ha lamentat una participació lleugerament més baixa respecte de les votacions anul·lades pel Tribunal Català de l’Esport i s’ha mostrat satisfet de la feina feta.

PUBLICITAT

Més a Futbol