Search
Close this search box.

Jofre Vilà, nou tècnic del primer equip del Patí Sitges i coordinador del club

L'entrenador abandona la disciplina del Patí Vilanova

Jofre Vilà deixa el Patí Vilanova // LUIS VELASCO

Jofre Vilà és el nou entrenador del Club Patí Subur Sitges. Així ho ha anunciat l’entitat aquest migdia a través d’un comunicat de premsa.

El nomenament del nou míster va ser aprovat per la junta directiva. A Pins Vens confien en la llarga trajectòria a les banquetes de Vilà de cara al nou curs.

Segons el mateix comunicat del Patí Sitges la plantilla del primer equip tindrà molts canvis. El nou tècnic, en col·laboració amb la junta, l’estan acabant de tancar.

En l’última campanya el conjunt sitgetà va estar lluitant per pujar a Nacional Catalana, però va acabar caient en semifinals d’una de les dues Finals a 4.


En la passada temporada Vilà va arribar a agafar les regnes del primer equip del Patí Vilanova, però ho va fer d’una manera fugaç pels mals resultats.

De fet, Vilà exercia de coordinador del planter a Les Casernes. El club va comunicar-li que de cara al curs 2021/2022 no continuaria en el càrrec i que li donarien la direcció de dos equips de la base, segons informen des del Patí Vilanova. Finalment, Vilà ha decidit canviar d’aires.

I és que en paral·lel al primer equip del Sitges, Jofre Vilà farà les tasques de coordinació general esportiva de l’entitat amb l’objectiu de definir el rumb del Patí Subur Sitges dels pròxims anys.

En aquest sentit, el club també ha fet públic que Carles Busquet serà el coordinador de la base. Aquesta setmana, els equips del Patí Sitges ja han iniciat els entrenaments. Aviat es donaran a conèixer tots els calendaris de competició.

Comparteix la notícia