Search
Close this search box.

Jordi Costa fa un pas al costat i plega com a entrenador del Patí Vilanova

L'equip havia transmès a la junta que havia perdut la confiança en el míster

Jordi Costa ha deixat la banqueta del Patí Vilanova // G.M.CH.

Jordi Costa ha plegat com a entrenador del Patí Vilanova. Així ho ha anunciat la junta directiva amb un comunicat aquest vespre. En el text s’explica que el tècnic finalitza la vinculació amb el club per ‘decisió pròpia’.

També es posa de manifest l’agraïment de Costa per l’oportunitat de complir el somni d’entrenar el primer equip masculí del Vilanova’.

La setmana es presumia complicada per a Jordi Costa després de la derrota de dissabte a casa contra el Ripoll per 0-1. L’ensopegada confirmava que l’equip no acaba d’arrencar.

Dilluns al migdia el tècnic es veia amb ganes de seguir. Atribuïa a la falta de punteria en atac, els resultats irregulars d’aquest inici de Lliga i es veia amb forces de continuar treballant per buscar millores en la definició.


El panorama va canviar dilluns al vespre després de diverses reunions. En una d’aquestes, la junta va saber per boca dels jugadors que havien perdut la confiança en el míster.

“Si la meva marxa serveix perquè Vilanova pugi, segurament ho celebraré més que algun jugador. Jo sempre he intentat fer el millor pel club i per la plantilla intentant construir. No soc de Vilanova, però soc molt del Patí. Els entrenadors tenim data de caducitat i la meva s’ha avançat”, afirma el ja extècnic verd.

De moment, Gerard Vergés, ajudant de Costa, es fa càrrec de l’equip de manera interina, però el club treballa en cerca d’un nou entrenador. Sonen dos vells coneguts: Toni Porta i Alexis Castro.

Comparteix la notícia