Search
Close this search box.

Jose López (Espanyol), primer fitxatge del Patí Vilanova per al curs que ve

Gerard Vergés i David Lecha, primeres renovacions

Jose López, nou jugador del Patí Vilanova // WWW.SDESPANYOL.COM

Jose López és el primer fitxatge del Patí Vilanova per a la temporada que ve. El club en va fer oficial la incorporació ahir a la tarda.

Es tracta d’un davanter de 25 anys que prové de l’Espanyol. Destaca per ser un jugador d’envergadura i difícil de defensar a l’àrea. En l’última temporada va jugar 19 partits i va marcar nou gols amb els periquitos.

El jugador es va manifestar a Instagram ahir mateix. Amb moltes ganes de començar i de gaudir de Les Casernes, va escriure.

La feina del Patí als despatxos també s’ha traduït en les dues primeres renovacions, les de Gerard Vergés i David Lecha. El club en va anunciar l’acord amb tots dos també ahir a la tarda.

Vergés ja havia avançat la notícia al seu perfil d’Instagram. “Penso que encara puc donar un any més de bon hoquei. Aquí em sento com a casa. A veure si podem fer una millor temporada que aquesta última”, afirma a elPrimer.cat

El reusenc, de 33 anys, ha de seguir aportant ofici i qualitat per fer jugar l’equip. Va arribar al club el juny de 2018. En l’últim curs una lesió muscular va fer-li la guitza. Va jugar 13 partits i va marcar tres gols.

David Lecha complirà la segona campanya seguida al primer equip del Patí. En la darrera campanya va disputar 15 partits i va marcar tres dianes. També va arrossegar una lesió. Amb 23 anys, va destacar per tenir desequilibri individual en atac.

Comparteix la notícia