Search
Close this search box.
,

Juliol de 1997: Posada en escena del Vilanova amb l’ascens com a objectiu

L'equip volia pujar a la Regional Preferent

CASAS

Juliol de 1997. El Vilanova es va presentar a l’antic Municipal de la ciutat amb l’ambició de pujar a la Regional Preferent.

Van prendre la paraula el president del moment, Antoni Domènech, i el tècnic, Ángel Casado. Tots dos es van mostrar il·lusionats amb l’objectiu de fer el salt de categoria.

Aquell estiu van arribar jugadors com el davanter Luismi (Roda de Barà) o el central Carlos Martínez (Joventut Bisbalenca).

Juntament amb ells dos, la plantilla en aquella presentació la completaven els porters Bayón i Rubén (Joventut Bisbalenca); els defenses Amatller (Vilafranca), Quique (Vista Alegre), Guardia (Joventut Bisbalenca) i Coco (Espirall); els migcampistes Rafa Sannicolás, Cobos, Alfredo (Vista Alegre), Òscar, Merino (Castelldefels) i Quico Olivella (Joventut Bisbalenca), i els davanters Ribera, Marlos Maciel, Carles Ferrer i Gil (Barceloneta).

Del planter van pujar els germans Millán, Mondéjar, Calderer i Pomares.

Aquell curs 97/98 el Vilanova va acabar tercer. El recordat Sitges de Creixell es va endur el títol i el Vilanova va cedir la segona plaça, que li hauria donat la possibilitat de jugar la promoció d’ascens, amb un empat a casa en la darrera jornada contra el Polvoritense.


Marlos i Ribera amb Carreras, encarregat del camp, al mig, i Rubén i Bayón al darrere // CASAS

Comparteix la notícia