Search
Close this search box.

Kodro, primera renovació de la Penya Jove per a la temporada vinent

El capità continuarà per cinquena temporada seguida

Kodro, tot una institució a la Penya Jove // FACEBOOK PENYA JOVE ROQUETES

Kodro continuarà una temporada més a la Penya Jove. La del gran capità és la primera renovació que ha anunciat l’equip roquetenc. El centrecampista complirà la cinquena campanya seguida a l’equip.

“Mentre el cos aguanti i les lesions em respectin, vull seguir jugant. Fer-ho a la Penya Jove és com fer-ho a casa meva. Va ser el club que em va acollir quan vaig venir de Córdoba amb set anys. M’ho van ensenyar tot en l’etapa formativa fins a juvenil. Vull retirar-me aquí i seguir-hi vinculat un cop pengi les botes”, afirma Kodro, que a l’octubre farà 39 anys.

El jugador agraeix el “gran treball que està fent el president, David Moreno. La il·lusió que té, l’està transmetent tant al primer equip com a la resta”.


Kodro també té paraules d’elogi per a l’afició. “Vull donar-li les gràcies pel suport que ens ha donat durant aquest any, a pesar de la pandèmia”, assenyala.

I també destaca “la gran feina dels tècnics, Àngel Llerena i Sergio Izquierdo, i dels companys per obtenir el segon lloc de la darrera campanya al grup 12 de Tercera Catalana. Al final no hem tingut el premi de l’ascens, però haver quedat subcampions vol dir que hi ha una bona base feta per tornar a intentar-ho el curs que ve”.

El capità de la Penya Jove frisa perquè arribi la màxima normalitat possible i la temporada vinent es pugui recuperar la tradicional lliga a dues voltes.

Comparteix la notícia