Search
Close this search box.

L’1×1 de les campiones de l’Eurockey Cup, segons Juanjo Ferrer

L'entrenador del Patí Vilanova femení sub-15 analitza l'equip
created by dji camera

Juanjo Ferrer es dirgeix a les seves jugadores en un temps mort de la final // LUIS VELASCO

Juanjo Ferrer és l’entrenador del Patí Vilanova femení sub-15, campió ahir de l’Eurockey Cup, l’Europeu oficiós de la categoria. Al tècnic li cau la bava quan parla de l’equip. Qui millor que ell per conèixer les campiones. Aquest és el seu 1×1:


Meritxell Catalán, una de les dues porteres del Patí // DAVID VALIENTE

Meritxell Catalán: “Aporta tranquil·litat, serenor i aturades. Va ser la portera de totes les segones parts del torneig. En el debut, un dia sempre de nervis, va transmetre calma al grup”.

Joana Robert: “És l’alegria de l’equip, la típica jugadora que fa grup, una figura molt necessària en qualsevol vestidor. Sòbria i segura, va ser qui va defensar la porteria en les primeres meitats del torneig”.


Jana Tarela, amb la bola // DAVID VALIENTE

Jana Tarela: “És la mariscala de l’equip. Des del darrere, porta la batuta sobre la pista. És el nostre termòmetre. Marca els tempos i els ritmes a seguir”.

Irina Pérez: “És la nostra capitana. Aglutina tensió, agressivitat, tècnica i desequilibri sobre el rectangle de joc. Pot decidir partits en moments puntuals”.


Irina Pérez celebra un gol // DAVID VALIENTE

Beth Boekestein: “Ens aporta llançament exterior i contundència defensiva. Ve de Calafell. És el segon any amb nosaltres. Està assimilant el nostre model de club de mica en mica”.

Luz Martínez: “És la més menuda. No defalleix, té fe en el que fa i molt sacrifici cap a l’equip”.

Noa González: “La nostra golejadora. Tota la timidesa que té fora de la pista, la converteix en desimboltura quan es vesteix de curt. Ens aporta contundència a l’àrea rival”.


La golejadora Noa González // LUIS VELASCO

Niobe Ayuso: “És de les grans. La seva envergadura ens atorga molta presència en l’àmbit defensiu. A més, té arribada a l’àrea adversària”.

Carla Ferrer: “Ens aporta molt d’equilibri sobre la pista, tant en atac com en defensa. Fa bones ajudes, s’associa i finalitza jugades”.Victoria
Cordero
: “Segueix les passes de la Jana. Es tracta d’una jugadora solvent en defensa que s’associa bé i que també té un bon llançament”.

Aina Ferrer: “És una jugadora força completa. Treballa bé amb la bola i sense. Anticipa, recupera boles i assisteix amb criteri”.

A banda de les jugadores, Juanjo Ferrer també destaca la feina de la delegada de l’equip, Rebeca Sánchez. “En una competició com aquesta és necessària la seva tasca amb tot el que fa referència a la logística. Mitja copa també és seva”, afirma l’entrenador.

Comparteix la notícia