Segueix-nos

Atletisme

La 43a edició de la Cursa Popular de Vilanova i la Geltrú, el 16 d’abril

La prova incidirà en la prevenció de les malalties renals

La Cursa Popular de Vilanova i la Geltrú torna el 16 d'abril // AJUNTAMENT VILANOVA

Ja hi ha data per a la Cursa Popular ‘Memorial Ricard Arnáez‘ de Vilanova i la Geltrú d’aquest 2023. Serà el 16 d’abril vinent. La prova arribarà a la 43a edició.

Les modalitats de participació seran les mateixes dels darrers anys: la Mini Cursa, de 1.500 metres, per als menors de 10 anys, i la Cursa Popular i la Cursa de Marxa Nòrdica, de cinc quilòmetres.

La plaça de Soler i Carbonell serà novament el centre neuràlgic de la prova. Allà s’hi ubicaran tant la sortida com l’arribada. La cursa arrencarà a les 10 del matí.


Enguany, la prova incidirà en la prevenció de les malalties renals, en el marc del programa Cuida’t, impulsat pel Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf. L’objectiu és conscienciar la població sobre la importància de tenir una bona funció renal per reduir el seu impacte sobre la salut.

Les inscripcions es poden fer a les botigues col·laboradores Evasion Running, Intersport Olària i Cota Zero, així com als centres educatius de la ciutat, escoles i instituts, a través de les seves AMPES i AFAS.

El preu de la inscripció és de 3 € per persona. Els diners recaptats a la Cursa Popular es destinaran a l’acció o projecte solidari, social o educatiu que decideixi cada centre participant

PUBLICITAT

Més a Atletisme