Search
Close this search box.

La Blanca Subur i l’Olivella tanquen un acord de col·laboració

El conjunt vermell, opció real per als juvenils del club sitgetà

José Miguel Fuentes i Toni Sardà, presidents de l'Olivella i de la Blanca Subur // QUIM MARTÍNEZ

La Blanca Subur i el CE Olivella han tancat un acord de col·laboració a través del qual volen generar un marc de cooperació que permeti, a totes dues entitats, continuar potenciant el desenvolupament dels seus projectes esportius en favor dels joves futbolistes i del futbol comarcal.

Així, l’Olivella, actualment a Segona Catalana, es converteix en una opció real pels juvenils de la Blanca en el seu salt al futbol amateur.

Les dificultats i nous reptes que actualment presenta el futbol territorial ha portat a tots dos clubs a plantejar propostes imaginatives que els permeti sumar sinergies.


L’acord entre els dos clubs se sustenta en diferents factors. Destaquen la bona sintonia entre directives, la consolidació del projecte i estructura tècnica de l’Olivella, que fa diverses temporades que està apostant per juvenils de la Blanca en el seu salt al futbol amateur; i la filosofia formativa i d’acompanyament de la Blanca Subur per poder seguir donant continuïtat als esportistes del club un cop finalitzada l’etapa juvenil en una categoria com la Segona Catalana.

Aquest conveni pretén ser un primer acord per seguir obrint vies de col·laboració futures. Així doncs, totes dues directives seguiran treballant en la possibilitat de trobar altres fórmules que els permeti continuar millorant la qualitat i cura del futbol de la comarca.

Comparteix la notícia