Search
Close this search box.

La capitana Maria Córdoba obre el capítol de renovacions del Patí Vilanova femení

Paola Pascual i Abril Batlle i els tècnics Batlle i Briva, al Vilafranca

Maria Córdoba ha renovat pel Patí Vilanova // G.M.CH.

Maria Córdoba s’ha compromès amb el Patí Vilanova per continuar una temporada més al primer equip femení del club.

És l’única supervivent de l’equip campió de la Copa de la Reina de 2018 i, com a capitana, ha de ser un puntual per al nou tècnic, David Torruella.

En la darrera campanya a Nacional Catalana, Maria Córdoba va jugar 28 partits i va marcar vuit gols.El mercat en el món de l’hoquei patins està en plena ebullició. Paola Pascual i Abril Batlle, que han deixat el Vilanova, han fitxat pel Vilafranca. El club penedesenc ha decidit fer una aposta per l’hoquei femení creant el primer equip sènior.

El Vilafranca començarà de Segona Catalana amb l’objectiu d’arribar a Nacional Catalana en dos anys. També ha incorporat el tàndem tècnic del Vilanova del darrer curs: Enric Batlle-Albert Briva.

[su_box title=”Carla Ferrer, amb Catalunya en el Campionat d’Espanya Fem15″]La vilanovina del CP Vilanova Carla Ferrer ha estat convocada per la selecció catalana Fem15 per al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques. El torneig es jugarà del 16 al 18 de juny a Jerez de los Caballeros (Extremadura). D’altra banda, la mateixa Carla Ferrer i la seva germana, Aina Ferrer, van guanyar diumenge el Campionat de Catalunya Fem15 amb la selecció de Barcelona.[/su_box]

 

Comparteix la notícia