Search
Close this search box.
,

La Copa es posa en marxa en la jornada prèvia a l’aturada nadalenca

La competició s'alternarà amb la Lliga a les tres divisions

El Bajitos y Furiosos, equip convidat a la Copa // CONSELL ESPORTIU GARRAF


Ja està en marxa la fase de grups de la Copa 2022/2023 a la Lliga Comarcal de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf.

Al grup A, el Dream Team es va imposar a l’Atlético Perroflautas per 4-1 i va líder juntament amb l’Amigos de Zizou Elecmont, que es va desfer del Tecno Garpen Instal·lacions i Renovables per 0-3.

El partit entre el Bajitos y Furiosos FC, equip convidat a la Copa, i el Xiringuito FC, està pendent de resolució per part del Comitè de Competició.

Al grup B hi va haver un triple triomf de The Hooligans, de l’Internacional de Puerto Alegre i del FC Skal, destacant el 6-0 de The Hooligans sobre la Penya Barcelonista de Vilanova. Els gols se’ls van repartir Sergi Sánchez (4) i David (2).


Pel que fa al grup C el Nottingham Miedo va firmar un 8-1 contra el 8 Tapes (tres gols de Gerard Almela, dos de Gabriel Santamans i un de Pau Olivella, Pau Bataller i Lázaro Ansó) i comparteix la primera plaça amb Los Charrúas, que es van desfer del Géminis Style per 4-0.

El FCNG Bol i en Manchester Piti van empatar a un.

Al grup D el Revestimientos Facolí, el Luistatto i el Cade Projecte & Cal Trajo van arrencar amb sengles victòries.

El resultat més ampli va ser el 7-0 que el Revestimientos Facolí va endossar al Pico Pala TM. Alejandro Cerrato, amb un pòquer de gols, va ser la figura del partit.

Comparteix la notícia