Segueix-nos

Atletisme

La cursa #GuanyemCorrent recapta 6.000 euros per a l’Economat de Vilanova

Hi van participar gairebé 700 persones de totes les edats

Tres de les participants a la cursa // FOTO: Twitter Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

La cursa solidària #GuanyemCorrent, disputada ahir a les llars de tots els inscrits en l’últim dia abans de poder fer esport fora dels domicilis, va recaptar un total de 6.097 euros, que aniran destinats a l’Economat de Vilanova i la Geltrú en plena crisi del coronavirus. Hi van participar gairebé 700 persones de totes les edats. La cursa va ser fruit de la col·laboració de diverses entitats esportives de la ciutat. Els participants havien de fer una aportació mínima d’un euro i recórrer un mínim d’un quilòmetre.

Amb l’etiqueta #GuanyemCorrent, les xarxes socials es van omplir de fotografies i de vídeos de les persones que van participar en aquesta cursa confinada.

El mateix dia de la prova al vespre les aportacions econòmiques havien superat els 5707 euros. L’organització va deixar obertes les inscripcions per tal de poder continuar rebent donatius, que van augmentar gràcies les aportacions de petites empreses i comerços de la ciutat. Entre totes les persones inscrites es van sortejar tres abonaments de temporada per utilitzar les Pistes municipals d’atletisme Carme Sugrañes Blay de Vilanova.

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Atletisme