Search
Close this search box.
,

La Cursa Popular de Vilanova torna el 3 d’abril després de dos anys

Les inscripcions, als centres educatius i en botigues col·laboradores

L'última edició de la prova es va fer el 2019 // FLICKR AJUNTAMENT VNG

La Cursa Popular de Vilanova i la Geltrú-Memorial Ricard Arnáez torna aquest 2022 després de dos anys sense poder-se celebrar a causa de la pandèmia. La cita, que arriba a la 42a edició, serà el 3 d’abril.

La sortida i l’arribada es faran a la plaça de Soler i Carbonell (plaça del Mercat). Hi haurà tres modalitats: mini cursa, cursa popular i marxa nòrdica.

A les 10 del matí es donarà el tret de sortida de la mini cursa, de 1.500 metres. Està reservada a infants fins als 10 anys. Mitja hora després, a les 10.30 hores, arrencarà la cursa popular pròpiament dita i la marxa nòrdica. El recorregut serà de cinc quilòmetres.

Les inscripcions ja es poden formalitzar als centres educatius de la ciutat, escoles i instituts, així com a les botigues col·laboradores: Evasion Running, Intersport Olària i Cota Zero. El preu és de tres euros per persona.

En les darreres edicions, la Cursa Popular ha agafat un nou impuls, gràcies en bona part a la implicació dels centres educatius de la ciutat, que hi participen a través de les seves AMPAS i AFAS.

La seva participació es tradueix en una aportació econòmica que fa l’organització segons el nombre de persones inscrites, per tal de destinar-ho a projectes o activitats que es decideixin des de cadascun dels centres.

La cursa estarà subjecta a la normativa sanitària vigent en el moment de celebrar-se.

Comparteix la notícia