Search
Close this search box.
,

La Generalitat prorroga les últimes restriccions fins al 24 de gener

Els gimnasos i els pavellons continuaran tancats

El pavelló de Les Casernes de Vilanova només pot obrir per als dos primers equips del Patí // ARXIU

Les últimes restriccions de la Generalitat per contenir la pandèmia es mantenen, almenys, fins al 24 de gener. Així ho ha fet saber la consellera de Salut, Alba Vergés, aquest migdia.

Pel que fa a l’esport, han de continuar tancats els gimnasos i pavellons i només es pot fer esport a l’aire lliure en grups de com a màxim sis persones, a excepció de la pràctica federada.

Només podran obrir les piscines amb un aforament del 30%. Els equipaments a l’aire lliure hauran de tenir una ocupació màxima del 50%.

També es manté el confinament municipal i les competicions continuen suspeses. Només estan en marxa les d’àmbit estatal.

Al Garraf els dos primers equips del Patí Vilanova segueixen sent els únics amb permís per continuar entrenant-se sota cobert pel fet de jugar en competicions d’àmbit estatal.

Quant a restriccions d’altres àmbits, tot el comerç no essencial haurà de continuar tancat el cap de setmana. A més a més, tot el comerç de més de 400 metres quadrats haurà de tancar cada dia de la setmana. Supermercats i farmàcies es mantindran oberts.

La cultura i l’hostaleria mantindran la seva activitat com fins ara. Teatres, cinemes, auditoris i sales de concert amb un 50% d’aforament màxim i bars i restaurants amb un horari d’obertura al públic de 7:30 h a 9:30 h i de 13:00 h a 15:30 h.

Comparteix la notícia