Search
Close this search box.

La lògica impera en el primer amistós de pretemporada d’un bon Patí Vilanova

Els verds perden per 3-1 a la pista de l'Igualada, equip d'OK Lliga

Jordi Costa i els seus homes, en un temps mort ahir a Igualada // CPV

El Patí Vilanova va estrenar ahir els compromisos de pretemporada amb un test exigent a la pista de l’Igualada, equip d’OK Lliga.

Els verds, sense Querol ni Arnau Güell, van perdre per 3-1, però van competir bé contra un rival que milita dues categories per sobre.

El matx va desenvolupar-se amb tres parts de 20 minuts. La primera va acabar sense gols, amb l’Igualada tenint més la bola, com era d’esperar, i amb un Vilanova que va defensar bé.

En el segon temps van arribar tots els gols. Va inaugurar el marcador el Patí mitjançant Aleix Ferrer, que va desviar una bola penjada per Jordi Martínez.L’Igulada va replicar amb dianes de Tety Vives i Gerard Riba. Els de la capital del Garraf ja no tenien la consistència defensiva inicial per la fatiga i Marc Rouze va fer el 3-1 amb un obús llunyà.

En la tercera meitat, el marcador ja no es va moure. Els dos equips van disposar d’una falta directa que no van materialitzar.

Per a Jordi Costa, tècnic del Patí Vilanova, “va ser un test positiu tenint en compte que l’Igualada juga a OK Lliga. Com és lògic, ens falten moltes coses per polir, però ens va anar bé aquest primer amistós per tenir més clar quin és el camí a seguir”.

Comparteix la notícia