Segueix-nos

Atletisme

La Mitja Marató de Vilanova, aquest diumenge des de la plaça del Port

S’hi han inscrit més de 1.000 participants

La Mitja Marató de Vilanova torna aquest diumenge // WWW.MITJAVILANOVA.COM

El compte enrere per a la disputa de la Mitja Marató de Vilanova està en marxa. La prova és aquest diumenge amb sortida i arribada a la plaça del Port. També es correrà el Quart de Marató.

L’inici serà simultani per a les dues curses a dos quarts de deu del matí. L’organització va a càrrec de l’Associació Esportiva Evasion Running, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Policia Local.

S’ha dissenyat un nou circuit de 10,5 quilòmetres. Les persones que s’inscriguin a la Mitja Marató hi hauran de fer dues voltes.

Hi participaran 1.350 persones: 900 en la Mitja Marató i 450 en el Quart de Marató. Quant a la participació femenina és l’any amb més corredores apuntades de les darreres edicions.

Avui i demà encara es poden recollir els dorsals a la plaça del Port. Aquest dissabte, de 10.00 a 13.00 h i de 17.00 a 20.00 h i diumenge, de 8.00 a 9.15 h.


La prova transcorre pel nucli urbà per apropar les corredores i els corredors a la ciutadania. Hi haurà afectacions puntuals de trànsit entre les 9.30 i les 12.00 h coincidint amb el pas dels i les participants.

El dic de ponent estarà tallat de 9.25 h a 9.40 h i de 10.00 a 11.00 h. El recorregut està senyalitzat i hi haurà voluntaris a totes les cruïlles.

La prova engloba el 10è Memorial Josep Inglada, que premiarà els tres millors i les tres millors atletes locals.

Ús de mascaretes

Les corredores i corredors hauran de portar mascareta en punts determinats. Serà d’ús obligat dins la zona habilitada i delimitada per l’organització: calaixos de sortida, arribada, zona d’entrega de dorsals, guarda-roba i servei de fisioteràpia.

També s’ha de dur la mascareta durant l’escalfament sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat.

En la sortida s’haurà de portar la mascareta posada fins que no hi hagi la distància de seguretat pertinent amb la resta de participants. Hi haurà contenidors per tirar les mascaretes.

Si algú no pot llençar la mascareta en un dels contenidors habilitats, l’haurà de dur a sobre durant tot el recorregut o tirar-la en els contenidors situats en els avituallaments. Si es detecta algú o alguna que tiri la mascareta a terra serà desqualificat.

A l’arribada l’organització donarà una mascareta a cada participant per fer-la servir a la zona habilitada.


El circuit de la Mitja Marató

PUBLICITAT

Més a Atletisme