,

La Mitja Marató i els 10 KM de Vilanova i la Geltrú, amb 1.400 participants

Josep Maria Arnal i Elisabet Martín guanyen en els 21 KM

Dos participants, contents en l'arribada // JOSEP ROCA

Fins a 1.400 participants van córrer diumenge la Mitja Marató i els 10 KM de Vilanova i la Geltrú. El traçat, totalment urbà, va recuperar el final a les pistes d’atletisme.

Josep Maria Arnal, del Jab Berga, amb un temps d’una hora, 7 minuts i 31 segons, i Elisabet Martín, del Fisiolog.com, que va fer un registre d’una hora, 25 minuts i vuit segons, es van imposar en la 33a edició de la Mitja Marató.

En la prova dels 10 km, els guanyadors van ser Víctor Aguilera, del Jab Berga, i Sara Loehr, del Rockets AE. Van travessar la meta després de 31 minuts i 32 segons i de 36 minuts i 51 segons, respectivament.

El temps va acompanyar els corredors i corredores amb una temperatura agradable. L’organització va anar a càrrec de la botiga Evasion Running, l’Ajuntament de Vilanova i la Diputació de Barcelona.