La Penya Jove continua intractable i guanya el derbi contra l’Atlètic Vilanova

El Ribes i el Sitges B també sumen tres punts més

Carlos Contreras continua veient porta en cada partit // G.M.CH.

La Penya Jove continua intractable en l’inici de Lliga al grup 12 de Tercera Catalana. Els d’Àngel Llerena tenien una autèntica revàlida dissabte tot rebent l’Atlètic Vilanova en el primer derbi del campionat i van resoldre-la amb un triomf per 3-1.

Va ser un partit molt distret per a l’espectador, amb moltes ocasions. Óscar Hernando i Kodro van avançar la Penya Jove amb gols als minuts 22 i 24.

Sergio Ximénez va retallar les diferències al minut 47 i va obrir el matx de bat a bat, però Carlos Contreras, fidel a la seva cita amb el gol, va sentenciar amb el 3-1 final al minut 81.

La Penya Jove encadena tres triomfs en tres partits. El mateix rendiment duu el Ribes, que també ha arrencat de meravella. En aquesta tercera jornada els de Gustavo Costa van imposar-se al Montbui per 2-1.

Els tres gols van arribar en la segona meitat. Van marcar primer els visitants al minut 64, però de seguida va empatar Rubén Günter per al Ribes. Al minut 71 va arribar el 2-1 final, obra de Pol Bofarull.

També va vèncer el Sitges B, que duu un empat i dues victòries. Els de Toni Salido van derrotar el FC Les Cabanyes per 3-4. Àlex Rodríguez va fer el gol del triomf a última hora. Per als d’Aiguadolç també van marcar Pau (2) i Josep Sánchez.