La Penya Jove continua la persecució del líder Ribes, que es manté molt sòlid

El Sitges B i l'Atlètic Vilanova també guanyen

La Penya Jove celebra el triomf de dissabte // @GRADA JOVE

La Penya Jove continua la persecució del líder Ribes al grup 12 de Tercera Catalana i dissabte va guanyar al camp de la Pobla de Claramunt per 0-3.

Adri Santana va aprofitar una meravellosa passada d’Àlex González per estrenar el marcador al minut 25 i Carlos Contreras va ampliar la renda al 43 amb un cop de cap al segon pal.

La rúbrica al triomf de la Penya Jove va arribar al minut 65, quan Carlos Contreras va habilitar una diagonal d’Óscar Hernando amb una mil·limètrica passada llarga. El 9 de l’equip roquetenc va fer un control orientat a l’àrea per marxar del porter i marcar.

El Ribes va fer evident una setmana més la solidesa que el manté com a líder sense haver cedit cap punt ahir al camp del Torrellenc. Els blanc-i-blaus van guanyar amb un solitari gol de Rubén Günter al minut 22.

El Sitges B, tercer a la taula, va vèncer dissabte el Riudebitlles per 3-1. Van marcar primer els visitants a les acaballes del primer temps. Els d’Aiguadolç van capgirar el marcador a la represa amb gols de Josep Sánchez, Max i Guillem Gràcia.

L’Atlètic Vilanova, per la seva part, es va retrobar amb la victòria –no guanyava des de la primera jornada– tot imposant-se a l’Anoia per 3-1. Rubén Cortés va avançar els de la capital del Garraf al minut 5 i l’equip va gaudir de més ocasions sense poder incrementar la renda al primer temps.

En la represa, Nieto va fer el 2-0 i va tornar a marcar en la recta final del partit per contestar al 2-1 dels visitants, un golàs de falta. Amb més encert en els metres finals, l’Atlètic Vilanova podria haver aconseguit un triomf més ampli.

[su_box title=”El partit de l’Atlètic Vilanova a Riudebitlles, per als locals” style=”soft” box_color=”#516e6d”]La Federació Catalana va donar per acabat el partit de la jornada 5 que l’Atlètic Vilanova perdia al camp del Riudebitlles per 3-2 al minut 88. L’àrbitre va suspendre el matx en aquell moment per una picabaralla. Així doncs, els tres punts van ser als penedesencs. Un cop analitzada l’acta del partit, la Federació va sancionar amb quatre partits Walter Lamy, entrenador de l’Atlètic Vilanova; amb tres Erik Reyes, jugador del conjunt de la capital del Garraf, i amb quatre Ivo, futbolista del Riudebitlles.[/su_box]