La Penya Jove enllesteix la visita de la Pobla amb tres gols en el primer temps

L'Atlètic Vilanova, el Ribes i el Sitges B també guanyen

La Penya Jove festeja el triomf d'ahir // @GRADAJOVE

El líder Penya Jove continua sense afluixar al grup 12 de Tercera Catalana i ahir va golejar la Pobla de Claramunt per 4-1.

Els d’Àngel Llerena van posar les bases del triomf amb un parcial de 3-0 en els primers 31 minuts. Manu Muñoz va obrir la lluna; Raúl Mesa, de penal, va incrementar la renda, i Manu Muñoz va repetir amb el tercer gol del partit.

A la represa va retallar diferències l’equip visitant, que es va fer el 4-1 final en pròpia porta.

L’Atlètic Vilanova, segon classificat, va guanyar dissabte per 0-3 al camp de l’Anoia. Ángel va treure el precinte del marcador en aprofitar una passada de Ricard al minut 23 i Iván Torres, després d’una gran jugada, va marcar el 0-2 poc després.

A les acaballes del partit Agus va culminar una jugada marca de la casa de Sergio per firmar el 0-3 final.

El Ribes, tercer, va retrobar-se amb el triomf dissabte tot derrotant el Torrellenc per 3-2. Álvaro Cardiel, de penal, i Ángel Jiménez van avançar els blanc-i-blaus en els últims minuts de la primera meitat.

El Torrellenc va arribar a empatar en la represa, però Nordi va acabar deixant els tres punts al Bosc de Plaça amb el gol del triomf al minut 71.

El Sitges B, quart, continua en ratxa després de guanyar ahir el Riudebitlles per 2-4. Els d’Aiguadolç van saber sobreposar-se a un gol inicial dels locals tot empatant al minut 43 gràcies a Rafa Garcia.

A la represa va marcar les diferències el Sitges B amb dos gols de Jean Marco –el primer li van donar al porter local en pròpia porta– i un de Josep. Els de Toni Salido acumulen quatre triomfs seguits.