La Penya Jove s’avança ben d’hora i passa per sobre del Ribes amb un 6-0

L'Atlètic Vilanova empata i el Sitges B perd

Els jugadors de la Penya Jove celebren un dels sis gols d'ahir // CLARA BORREGO

La Penya Jove va passar per sobre del Ribes en el derbi garrafenc del cap de setmana a la Tercera Catalana. El conjunt roquetenc es va imposar ahir per 6-0.

Carlos Contreras, una de les figures del partit, va començar a marcar les diferències amb els dos primers gols, un al primer minut i l’altre, al quart d’hora de joc.

A la represa, de seguida va ampliar la renda Raúl Mesa amb el 3-0. Pol Bofarull es va marcar el 4-0 en pròpia porta i el matx va quedar sentenciat. En ple festival de la Penya Jove, Marc Valle i Edgar Fontiveros, de penal, van certificar el 6-0 final.

Amb aquest resultat, el Montserrat Igualada es va assegurar el títol i l’ascens de manera matemàtica. El Ribes es manté segon i la Penya Jove ha pujat al tercer lloc.

L’Atlètic Vilanova, cinquè a la taula, va empatar a un al camp de La Múnia després d’haver encadenat set victòries. Gerard Valldosera va avançar els blanc-i-blaus al minut 10.

L’equip de Walter Lamy va tenir opcions d’incrementar la diferència, però li va faltar encert en els metres finals i just abans del descans van empatar els locals.

L’Atlètic Vilanova va empatar al camp de La Múnia // IVÁN JIMÉNEZ-@IMATGES VILANOVA

Al segon temps els dos equips van disposar d’ocasions, però cap va acabar amb la pilota a la xarxa. L’1-1 ja no es va bellugar.

El Sitges B, setè classificat, va caure contra l’Anoia per 3-5, a pesar d’haver-se avançat amb gols de Guillem Viñola i de Marc Navarro, aquest de penal. Els visitants van remuntar amb un parcial de 0-5. A última hora Dani Midgley va fer el 3-5 definitiu.