La ribetana Aitana Bonmatí conquereix la segona Champions amb el Barça

Les blaugranes remunten un 0-2 i superen el Wolfsburg en la final per 3-2

Aitana Bonmatí celebra la segona Champions // TWITTER FCB FEMENÍ

La ribetana Aitana Bonmatí ja té la segona Champions femenina amb el Barça. L’ha conquerida aquesta tarda al Philips Stadion d’Eindhoven.

Les blaugranes s’han imposat per 3-2 al Wolfsburg en la gran final tot remuntant un 0-2 advers en el primer temps.

La reacció d’Aitana i de les seves companyes ha arribat després del descans amb un doblet de Patri Guijarro als minuts 48 i 50.

Primer, la balear ha rematat amb la cama esquerra una passada de Graham Hansen per anotar l’1-2 i després ha firmat el 2-2 amb l’espatlla a centrada d’Aitana, que havia fet una magnífica retallada per deixar enrere la seva marcadora.

El gol del triomf del Barça l’ha fet Fridolina Rolfo en una acció d’oportunisme al minut 70.

Aitana ha jugat fins al minut 89 quan ha estat substituïda per Alèxia Putellas.