Search
Close this search box.

La Unió Esportiva Canyelles passa de tres a nou equips en sis mesos

El club en fa la presentació oficial al camp municipal

Foto de família de la UE Canyelles 2021/2022 // UE CANYELLES

La Unió Esportiva Canyelles ha passat de tres a nou equips en sis mesos i en va fer la presentació oficial dissabte al camp municipal.

L’entrada d’una nova junta a finals de maig, amb Carles Martínez com a president, ha impulsat l’entitat. Una de les apostes de la directiva va ser pel futbol femení i n’han sorgit tres conjunts.

“El 95% de les nenes apuntades són de Canyelles i juguen a futbol per primera vegada. De moment, aquesta temporada no competeixen. La idea és federar algun dels equips de noies el curs vinent”, apunta Carles Martínez.


Els nou conjunts que integren la família groga-i-negra són el d’Iniciació/Debutants, el Benjamí/Prebenjamí (Consell Esportiu), el Benjamí femení, l’Aleví masculí (federat), l’Aleví femení, l’Infantil masculí (federat), l’Infantil femení, el Cadet masculí (federat) i el Sènior masculí (Quarta Catalana).

En total són 120 esportistes i 18 entrenadors. Edu Álvarez i Natàlia Urbano exerceixen de coordinadors generals.

Segons Carles Martínez, “volem créixer de mica en mica. A veure si la temporada que ve podem fer un juvenil masculí perquè pugui acabar nodrint l’equip sènior”.


Comparteix la notícia