Search
Close this search box.

La vilanovina Luri Sorroche, guardonada per la Fundació Catalana de Futbol

És una de les dues dones que entrenen un equip amateur masculí

Luri Sorroche, primera per l'esquerra // FOTO: FCF

L’entrenadora vilanovina Luri Sorroche va ser una de les guardonades ahir dilluns en la quarta edició dels Premis Solidaris de la Fundació Catalana de Futbol. La cita va ser a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Hi van acudir presidents, entrenadors, jugadors i àrbitres d’arreu del territori català.

La vetllada va servir per premiar aquelles iniciatives i activitats de tot Catalunya que promouen els valors, la solidaritat i l’ètica esportiva en els camps i pavellons de futbol i futbol sala. Es van lliurar fins a 21 premis.

Luri Sorroche es va endur el primer premi ‘Entrenador/a’ de forma conjunta amb Ángela Jiménez per ser les dues dones del futbol català que en l’actualitat dirigeixen un equip amateur masculí. Es tracta d’un reconeixement per la seva contribució en la igualtat de gènere a les banquetes. La vilanovina entrena actualment el Moja, líder del grup12 de Tercera Catalana. El conjunt penedesenc porta una magnífica trajectòria, amb un balanç de 17 victòries i quatre derrotes.

https://youtu.be/IpyT9-aJV0I

L’entrenadora de la capital del Garraf es desviu pel futbol, una passió que l’ha fet voltar pel món. Va estar als Estats Units -amb l’escola FCB-, la Xina i l’Índia, on va entrenar la selecció de l’estat del Gujarat. També ha estat vinculada a equips del Garraf com el Cubelles, la Joventut Ribetana o el Vilanova. Aquest curs el Moja li va obrir les portes per dirigir un equip amateur masculí i no s’ho va pensar. Ahir la Fundació Catalana de Futbol li va rendir un merescut homenatge.

Comparteix la notícia