Search
Close this search box.
, ,

L’Alcaide Rehabilitacions i el Saba mantenen el frec a frec al capdavant d’Honor

El Constructora MX-10 continua sòlid com a líder de Preferent

Una representació de l'Alcaide Rehabilitacions, colíder a Honor // ASSOCIACIÓ FUTBOL SALA CASERNES

No hi ha canvis al capdavant de la Divisió d’Honor de la Lliga Ciutat de Vilanova de Futbol Sala. L’Alcaide Rehabilitacions i el Saba Tendals mantenen el frec a frec amb 16 punts cadascun després de sumar dues victòries més.

L’Alcaide Rehabilitacions va fer valer els gols d’Abdes (3), Amine (2) i Carlos Zurera per desfer-se de l’Infinity per 6-1. El Saba Tendals, per la seva part, va firmar un marcador més ajustat, un 2-3 sobre l’Afisiona’t amb dianes de Jorge Ramírez (2) i Raúl.

L’Axerum s’ha quedat tercer en solitari, malgrat empatar a quatre contra el Bar Bruc 2. I és que el Watford Futsal, l’equip amb el qual compartia la tercera plaça, va perdre per 3-2 contra el Tot Kilain. Els gols de Gerard (2) i de Juan Mora van contrarestar les dues dianes que va marcar Cristian Marín.

El Kur&Gutz, que està empatat a 12 punts amb el Watford, es va desfer del EG Mobles per 2-3 gràcies als gols de Pau Oltra (2) i Oriol Lorenzo.


RESULTATS I CLASSIFICACIONS

[table id=155 /]

[table id=156 /]


A Preferent, el líder Constructor MX-10 continua comptant els partits per victòries després de desfer-se del Frenahaybache per 4-7. Els gols de la victòria se’ls van repartir Sergi (2), Isma (3) i Marc Lucea (2).

El Becker continua segon. Va fer bons els gols de Moha (3) i d’Abraham (2) per golejar la Penya Barcelonista Vilanova per 1-5.

El Naranja Mecánica, tercer, va fer pagar al Hooligans els plats trencats de la derrota de la setmana anterior. Els taronges es van imposar per 2-7 amb Pablo, autor de cinc dianes, com a gran figura. Isaac i Jairo van completar la golejada.


RESULTATS I CLASSIFICACIONS

[table id=154 /]

[table id=157 /]

 

Comparteix la notícia