Search
Close this search box.
, ,

L’Alcaide Rehabilitacions i el Saba Tendals golegen i continuen ferms a Honor

La Penya Barcelonista sorprèn el Naranja Mecánica a Preferent

El Watford Futsal, tercer a la Divisió d'Honor // ASSOCIACIÓ FUTBOL SALA CASERNES

No perden pistonada l’Alcaide Rehabilitacions i el Saba Tendals al capdavant de la Divisió d’Honor de la Lliga de Futbol Sala Ciutat de Vilanova. Tots dos van golejar en la jornada del darrer cap de setmana i comparteixen liderat amb 13 punts.

L’Alcaide Rehabilitacions va endossar un 10-2 al Bar Bruc 2. Abdes va ser la gran figura del partit amb cinc dianes.

El Saba Tendals va passar per sobre del Cervereta Futsal amb un 14-0. Van destacar Raúl, amb quatres gols; Carles Barceló, amb tres, i Jorge Ramírez, amb un parell.

Tercer a la taula és el Watford Futsal, que es va emparar en les dianes d’Eric (3), Manu (2) i Oriol Martos per desfer-se de l’EG Mobles Arzua Estilistes per 6-3.

També va vèncer l’Axerum, quart a la taula. Es va imposar al Tot Kilain per 7-3. Pau va brillar amb quatre xarxes. Van arrodonir el marcador Iván (2) i Dani.


RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

[table id=142 /]

[table id=143 /]


A Preferent va destacar la primera derrota del Naranja Mecánica, que va perdre per 3-4 contra la Penya Barcelonista.

Els blaugranes van fer valer les dianes d’Àlex Balduz (3) i de Dani per imposar-se. L’hat-trick que Pablo va firmar en les files taronges va resultar estèril.

Amb la derrota del Naranja Mecánica, el Constructor MX-10 s’ha quedat punter de la taula en solitari. Els de José Antonio Gallego van derrotar el Damage Inkorporated per 10-6.

Cano, amb tres gols, i Isma i Marc Lucea, amb dos, van estirar del carro del líder. Per al Damage va marcar quatre gols Sergio, però no van tenir premi.

El Becker s’ha situat segon després de vèncer el Premià Assessors per 4-1 amb dianes d’Abraham (4), Eric (2), Cristian i Aitor.


RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

[table id=141 /]

[table id=144 /]

Comparteix la notícia