L’Atlètic Vilanova es retroba amb la victòria amb un 6-2 contra el cuer

També guanyen el Sitges B, l'Olivella i el Ribes

L'onze inicial de l'Atlètic Vilanova contra la Pobla de Claramunt // CAV

L’Atlètic Vilanova es va retrobar diumenge amb la victòria després de sis derrotes seguides. Els blanc-i-blaus van imposar-se al cuer Pobla de Claramunt per 6-2.

Guanyar era una obligació per a l’Atlètic Vilanova, que al minut dos es va avançar amb un gol d’Agus. Tot i que els visitants van empatar de seguida, els de la capital del Garraf van arribar al descans altre cop per davant gràcies a Alin.

A la represa Mario Carretero va fer el 3-1, però la Pobla va tornar a retallar diferències. En l’últim quart d’hora, Òscar, novament Mario Carretero i Isma van certificar el 6-2 final.

El Sitges B va fer valer els gols de Gerard Fernández i de Joan Riera per doblegar la Granada dissabte per 2-1. L’Olivella, també dissabte, va golejar el Badia del Vallès per 4-0 amb un ‘hat-trick’ d’Edgar Garcia i un gol d’Alan.

El Ribes va vèncer diumenge al camp del Montserrat Igualada per 1-2. Pol Bofarull i Marc Robert, en la segona meitat, van replicar a un gol matiner dels locals.