,

L’equip aleví femení de l’Handbol Ribes, campió de la Copa Catalana

Les vermelles derroten l'Ascó en la gran final

L'Aleví femení del Ribes ha completat una gran temporada // RAMÓN STOCKLI

L’equip aleví femení de l’Handbol Ribes va conquerir la Copa Catalana en imposar-se a l’Ascó. El partit es va jugar dissabte passat a la Roca del Vallès. Les vermelles van tancar la temporada firmant el doblet.

El primer quart va ser per al Ribes, que es va fer gran a partir de les parades de la portera Foix Coll, de les intercepcions de Lucía Arrau i dels atacs letals de Maria Grande i d’Elsa Raventó des de l’extrem. Les de José Serrano i Anna Pinar van guanyar el parcial per 10-5.

El segon quart va ser molt equilibrat. L’Ascó va millorar i el marcador va ser d’empat a sis. Les de la Ribera d’Ebre havien entrat en el partit. Ho van corroborar guanyant el tercer quart per 7-8 després d’haver arribat a dominar per 7-3.

Amb un període per a cada equip, l’últim va ser decisiu. Clara Tesouro i Nerina Barba van liderar el Ribes, que va posar el llaç al partit amb un parcial terminal de 9-5.

Cal destacar també Bianca Mata, que va ser la màxima realitzadora del partit amb 11 gols.