Les accions a bola parada tomben el Patí Vilanova a la pista del Barça B

Els verds desaprofiten un penal i una falta directa

Nacho Garrido, en el partit de la primera volta contra el Barça B // @HOCKEY_GRAFIAS

BARÇA B 2 – CP VILANOVA 1
GOLS: 1-0, Kyllian Gil, de falta directa, (29′); 2-0, Aleix Ordóñez, de penal, (42′), i 2-1, Nacho Garrido, de falta directa, (43′).

Les jugades a bola parada van condemnar el Patí Vilanova ahir a la pista del Barça B. Els verds van perdre per 2-1. Els tres gols van ser de penal o de falta directa. Els de Medrano van disposar de dues jugades més d’aquest tipus sense trobar el camí del gol. L’efectivitat del filial blaugrana en aquest registre va ser total.

D’entrada, com era d’esperar, va agafar la iniciativa el Barça B, però de mica en mica va anar trobant el seu lloc a la pista el Patí Vilanova. El conjunt vilanoví va haver d’adaptar-se a una pista de parquet.

Va tornar a treballar bé en defensa l’equip de Medrano, que faltant dos minuts per al descans va disposar d’un penal forçat per Marc Cuevas. Tanmateix, Ricard Pintado no va poder batre Arnau Martínez. El porter del Barça B va desviar el tir amb la protecció de la cama esquerra.

El conjunt blaugrana s’havia quedat amb un home menys, però el Patí Vilanova tampoc no se’n va poder aprofitar i el 0-0 no va ser inamovible durant la primera meitat.

A la represa, el Barça B va tornar a prémer l’accelerador i va fer bona la desena falta del Patí per estrenar el resultat. Kyllian Gil va marcar la falta directa corresponent amb una excel·lent maniobra davant Pol Ferrer. Era el minut 29.

El filial blaugrana va respirar encara més tranquil quan a vuit minuts de la botzina va marcar el 2-0 de penal a través d’Aleix Ordóñez. Ara bé, de seguida va arribar la desena falta directa del Barça B i Nacho Garrido va retallar diferències per al Patí amb un xut fort.

El mateix Nacho Garrido va tenir l’empat a tocar amb una altra falta directa a dos minuts del final, però el seu tir va anar al ferro.

El Vilanova va acabar jugant el darrer minut i 57 segons amb un home més sense trobar el gol i va marxar de buit del pavelló de Llars Mundet.