Search
Close this search box.

L’Europeu de Korfball sub-19, a Vilanova i Sitges amb Catalunya entre les seleccions participants

La cita, entre divendres i diumenge a l'Isaac Gálvez i a Pins Vens

La selecció catalana serà una de les participants // FCK

El Centre Esportiu Municipal Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú i el Poliesportiu Municipal de Pins Vens de Sitges seran seu de l’edició d’enguany del Campionat d’Europa de Korfball IKF sub-19, que es disputarà entre divendres i diumenge. L’entrada és gratuïta.

Hi participaran un total de 10 seleccions: Alemanya, Anglaterra, Bèlgica, Catalunya, Eslovàquia, França, Hong Kong, Portugal i República Txeca, integrades per joves d’entre 17 i 19 anys. El format Open del torneig permet seleccions d’altres continents poder-lo disputar.

L’obertura de la competició se celebrarà a Sitges, el divendres 29, mentre que la cerimònia d’entrega de medalles tindrà lloc a Vilanova, el diumenge 31 de març.

Catalunya jugarà la primera fase contra les seleccions de Bèlgica, Txèquia, Hong Kong i Eslovàquia partint del grup B. Intentarà acabar entre les dues primeres posicions, cosa que li permetria classificar-se per a les semifinals del campionat.

La prova és organitzada per la Federació Catalana de Korfball (FCK), que compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Vilanova i la Geltrú i de Sitges i té suport de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

Comparteix la notícia