,

L’Handbol Ribes femení derrota el Vilamajor i fa un pas més cap a la fase d’ascens a Plata

Les vermelles superen el Vilamajor, rival directe, per 33-31

L'Handbol Ribes femení celebra el triomf de dissabte // RAMÓN STOCKLI

El Sènior femení del Ribes va fer, dissabte, un nou pas cap a la fase d’ascens a Plata després de desfer-se del Vilamajor, rival directe, per 33-31.

L’ambient al pavelló ribetà va ser esplèndid. El club es va bolcar amb les jugadores. El dia abans del partit, a més, van rebre la visita de l’alcaldessa del municipi, Abigail Garrida, que mostrar’ls tot el suport de cara al tram decisiu de la temporada.

El primer temps va ser un estira-i-arronsa. D’un 1-3 es va passar a un 6-3 per al Ribes, que al minut 13 dominava per 10-7. Les visitants van reaccionar a partir d’un temps mort per situar un 14-14 al minut 24. Ara bé, les locals van ser millors en la fase final del primer temps per arribar al descans per davant: 17-15.

En la segona meitat el Ribes va continuar per davant. Les laterals Virgínia Jodar i Anna Hernández imprimien molta velocitat al joc i aconseguien perforar una vegada i una altra la defensa visitant.

Kamila Rolón va donar seguretat a l’equip i les centrals Cristina Hernández i Joana Santiago van interpretar de forma molt encertada els plantejaments dels tècnics, Gabi Daza i Miguel Moragas.

Quan el joc interior s’embussava apareixien les extremes Anna Gargallo, ‘China‘ Sánchez i Elena Custodio per materialitzar les jugades. Elena tornava després de dos mesos de lesió i va marcar dos gols en un moment decisiu del partit. També Laura Roldán va ajudar molt l’equip.

Malgrat la dinàmica positiva de les locals, el Vilamajor va persistir i es mantenia dins del partit (30-28 al minut 55). Va ser a partir de Cristina Hernández que el Ribes va acabar sentenciat dos minuts més tard amb un 32-28, el preludi del 33-31 definitiu.

[su_box title=”El Sènior masculí també manté la bona dinàmica”]El Sènior Masculí del Ribes continua en bona dinàmica a Segona Catalana i dissabte es va desfer del Palautordera B per 36-28. Els vermells van arribar al quart d’hora de joc amb una màxima diferència de 8-4. Després els va costar més veure porta, però amb bones intervencions del seu porter, Èric Lubiano, al descans dominaven per 15-14. El pas pels vestidors i les modificacions que va introduir el tècnic Guillem Molné van disparar el Ribes en la segona meitat fins al 36-28 final. Toni López, amb set dianes, va ser el màxim golejador. Ara els vermells van tercers a la taula.// FANY GÓMEZ