,

L’Handbol Ribes femení, primer en la fase per continuar a Lliga Catalana

Les vermelles s'estrenaven a la categoria

El Sènior femení de l'Handbol Ribes // JOAQUÍN CUSTODIO

L’equip sènior femení de l’Handbol Ribes va acabar primer en la fase de permanència a Lliga Catalana en la seva estrena a la categoria.

Les vermelles van cloure la temporada durant el darrer cap de setmana amb un doble triomf sobre l’Avannubo La Roca.

En el partit de dissabte el Ribes va guanyar per 34-31. Va arrencar millor l’Avannubo La Roca, que va firmar un parcial inicial de 2-6. Les vermelles van anar de menys a més per entrar dins del partit amb un 10-12.

En el segon quart, el Ribes va millorar les prestacions en defensa i va prémer l’accelerador en atac. Al descans dominava per un gol (18-17).

En la segona meitat es van confirmar les millores de les locals, que van firmar un parcial de 14-9 per dibuixar un 32-26 en l’electrònic.

L’Avannubo La Roca va intentar replicar en els últims cinc minuts, però el Ribes va mantenir la intensitat en atac per fer bona la renda que portava.

Van destacar Patricia Lucas, decisiva en defensa i autora de dos gols clau. Virginia va ser la màxima realitzadora amb 10 dianes.

L’endemà el Ribes va repetir victòria, aquest cop amb un 28-33 a terres vallesanes. Les vermelles van començar amb un ‘fly‘, un bon auguri, i van arribar al final de la primera meitat amb un 14-18.

Un parcial de 3-1 de l’Avannubo La Roca en la segona part va obligar el Ribes a reaccionar. Al minut 15 tota estava obert amb un 23-24.

Les vermelles van acabar sent més eficients en atac i en defensa per avançar fins al triomf pel 28-33 definitiu.

Les màximes golejadores del matx van ser les bessones d’or, Cristina i Anna Hernández, amb set i sis gols, respectivament.