,

L’Handbol Ribes femení puja a Divisió d’Honor Plata amb un pavelló entregat

Les vermelles superen (23-19) l'Agustinos alacantí en la final de la fase d'ascens

El Ribes celebra l'ascens // INSTAGRAM CLUB HANDBOL RIBES

Festa grossa. L’Handbol Ribes femení ja és de Divisió d’Honor Plata. Ahir va certificar l’ascens tot derrotant l’Agustinos d’Alacant per 23-19 en la final de la fase per pujar.

El pavelló de Sant Pere de Ribes va tornar a omplir-se de gom a gom. Les vermelles van fer valer una gran primera meitat (10-3 als 20 minuts i 11-6 al descans) per posar la primera pedra del triomf final.

A la represa van reaccionar les alacantines, que van arribar a situar-se a només dos gols del Ribes (12-10), però les Gabi Daza i Miguel Moragas es van refer per fer una nova estirada en el marcador (22-17) i poder administrar la renda fins al final.

El Ribes va festejar un ascens històric amb l’afició, que va tornar a empènyer l’equip en els moments més delicats. La comunió va ser total altre cop.

En semifinals, el Ribes havia derrotat, dissabte, l’Handbol Secar de la Real (Mallorca) per 31-17.