,

L’Handbol Vilanova femení aconsegueix la tercera victòria seguida

L'equip blau s'imposa al Sant Cugat B per 31-29

El Femení de l'Handbol Vilanova continua en ratxa // CHVNG

El conjunt sènior femení del Club Handbol Vilanova va imposar-se diumenge al Sant Cugat B per 31-29 i va sumar la tercera victòria seguida. El matx pertanyia a la fase del 9è al 12è lloc de la Copa Federació de Segona Catalana.

Les blaves mantenen la dinàmica realitzadora de més de 26 gols en els últims cinc partits.

El Vilanova va seguir combinant una defensa agressiva i pressionant amb un joc ràpid en les transicions. Això li va donar un avantatge de dos gols al descans.

A l’inici de la segona part, les blaves van trigar a tornar a entrar en el partit. El Sant Cugat se’n va aprofitar per empatar.

Ara bé, les d’Arnau Roig es van reactivar en defensa per provocar molts erros ofensius de les rivals. A la vegada, van començar a robar pilotes per elaborar un joc ràpid i obtenir una diferència de cinc gols. També se’n van sortir en els atacs estàtics, tot i que van perdonar en l’execució del llançament.

Al final, amb una vermella per triple exclusió, l’equip vilanoví es va endur el partit pel 31-29 definitiu. Diumenge que ve (12.00 h) el Vilanova juga l’últim partit a casa. Serà contra el Sant Fost.