,

L’Handbol Vilanova femení clou el curs amb una ajustada derrota

Les blaves perden per 26-23 a la pista del Sant Fost

L'Handbol femení del Vilanova ha anat de menys a més aquesta temporada // CHVNG

El conjunt sènior femení de l’Handbol Vilanova va tancar la temporada diumenge a la pista del Sant Fost amb una ajustada derrota per 26-23 en el partit pel novè i desè lloc a la Copa Federació de Segona Catalana. Les blaves, doncs, van acabar desenes.

El matx va ser molt equilibrat en tot moment, amb un handbol ràpid i defenses pressionants per part dels dos equips. Els errors ofensius es convertien en ràpides transicions.

El Vilanova va viatjar minvat d’efectius, però va donar la cara sense renunciar al seu estil.

El partit va arribar al minut 23 amb empat a 22. Tot estava obert. No va ser fins als últims cinc minuts quan el Sant Fost va marcar les diferències amb els tres gols de renda final.

Tot i la derrota, el tècnic Arnau Roig i les seves jugadores van marxar amb un bon regust de boca per la bona evolució que han experimentat durant el curs després d’un inici molt complicat.