L’Intersport Olària Samà aconsegueix la segona victòria seguida

Derrota del Ferroli Ribes en la segona pròrroga

Jaume Torres entra a cistella // CB SAMÀ

Segona victòria seguida de l’Intersport Olària Samà Vilanova, que dissabte es va desfer del CEB Sant Jordi per 69-58. Va ser el primer triomf del curs a casa de l’equip d’Adrià Piñol.

El tècnic dels vermells va posar èmfasi en el treball defensiu. Van liderar-lo Ivan Trenado i David Estebanez i va servir per anul·lar els millors jugadors del rival. D’aquesta manera els vermells van imposar el seu ritme.

El Samà va tancar el primer quart tres punts amunt (12-9) i va seguir dominant en el segon parcial per marxar al descans amb un 35-27 a favor seu.

El CEB Sant Jordi va replicar després del descans amb un parcial de 13-14 en el tercer període, però el Samà no es va deixar atemorir i va certificar el 69-58 final amb un 21-17 en el darrer quart.

Sergio
Liao (13 punts) i Jaume Torres (12 punts i MVP del matx), van estirar del carro per al conjunt vilanoví, que va cinquè amb un balanç de dos triomfs i dues derrotes al grup 4 de Primera Catalana.

Diumenge que ve el Samà visita el Viladecans, a partir de dos quarts de sis de la tarda.

El Ferroli Ribes també va jugar dissabte, però va perdre contra el Bàsquet Molins per 81-87 en la segona pròrroga.

D’entrada, els visitants, més grans físicament, van superar els blaus en totes les facetes del joc per arribar al descans 11 punts per sobre (28-39).

Va millorar el Ribes a la represa per entrar en el partit, guanyar els dos següents períodes i forçar la pròrroga amb una cistella a l’últim segon.

Al final van caldre dos temps extra perquè el partit es resolgués a favor dels visitants pel 81-87 final. Diumenge que ve (19.15 h) els blaus visiten el Morell.