Search
Close this search box.

L’Intersport Olària Samà supera els 100 punts per vèncer el Viladecans

El Ferroli Ribes, amb massa alts i baixos, perd contra el Morell

Arnau Pérez busca el tir davant d'un jugador del Viladecans // CB SAMÀ

L’Intersport Olària Samà es va retrobar amb la victòria dissabte passat tot derrotant el Viladecans per 103-96. Els vermells van tercers al grup 4 de Primera Catalana.

El Samà, amb les baixes d’Oriol Garcia i de Sergio Liao i amb Jaume Torres tocat, va arrencar tou en defensa i fallant en el tir.

Se’n va beneficiar el Viladecans per tancar el primer quart cinc punts per davant (23-28). Va millorar el Samà en el segon període (23-20) i va acabar de capgirar la dinàmica per complet amb un parcial de 28-16 en el tercer quart.

L’embranzida que havien agafat els d’Adrià Pinyol els va impulsar fins a més enllà dels 100 punts.


Àngel Escrig va ser el jugador més valuós del Samà amb vuit punts,14 rebots i un tap per a una valoració de 23. També van fer un bon paper els jugadors del B, encapçalats per David Perat.

El Ferroli Ribes, cinquè a la taula, va perdre per 70-73 contra el Morell. Una gran defensa va permetre als blaus dominar el primer quart (23-10), però els tarragonins van respondre en el segon període per situar-se a un punt (36-35) al descans.

A la represa el Morell va seguir més entonat i va arribar a obrir una escletxa de cinc punts (52-47) al final del tercer quart. La reacció dels blaus va arribar en els darrers minuts amb un parcial 11-0.

El final del partit va ser un cara o creu. El Ribes va disposar de dues oportunitats per empatar el partit, però va errar i va acabar caient pel 70-73 final.

Comparteix la notícia