L’Intersport Olària Samà masculí doblega els Monjos i es manté ferm en el lideratge

Els de la capital del Garraf s'entonen a partir del segon quart

El Samà continua al capdavant de la taula // CB SAMÀ

L’Intersport Olària Samà masculí va imposar-se dissabte als Monjos per 80-66 i continua ferm al capdavant de la taula en el grup 2 de Primera Catalana.

Els vermells van haver d’aixecar quatre punts de desavantatge que duien al final del primer quart (16-20) i van arribar al descans dos punts amunt (39-37).

Un parcial de 20-13 en el tercer període va certificar el definitiu canvi en la dinàmica del joc, amb el Samà com a dominador fins al 80-66 final.

Pau Borjas, amb 10 punts, i Oriol Garcia, amb quatre punts i 16 rebots, van destacar en el Samà. Miquel Lledó va debutar amb el primer equip.

El Ferroli Ribes, setè a la taula, va perdre diumenge a la pista del Pallejà, segon, per 57-48.

Els blaus només van poder marcar el ritme del partit en els primers cinc minuts. Després van caure en la teranyina defensiva del rival i van ser incapaços de fer dues accions ofensives productives consecutives.

A Segona Catalana, derrota del CB Sitges-La Guixeta per 77-57 a la pista de la Salle Manresa B.

[su_box title=”L’Intersport Olària Samà femení també guanya”]A Copa Catalunya femenina, nova victòria de l’Intersport Olàra Samà, que dissabte es va desfer del Gràfiques Vilanova L’Hospitalet per 71-60. Les vermelles dominaven de 20 punts (52-32) al final del primer quart, una renda que va acabar sent determinant, a pesar de la reacció de les visitants en el darrer quart. Marina Pérez i Mireia Creixell, amb 14 i 13 punts, respectivament, van liderar el Samà, sisè a la taula.