L’Intersport Olària Samà masculí passa per sobre del Farlawsports Golden Team

El Ferroli Ribes suma el primer triomf amb un 67-72 contra el Morell

L'Intersport Olària Samà continua en forma // CB SAMÀ

L’Intersport Olària Samà masculí va passar dissabte per sobre del Farlawsports Golden Team amb un clar 92-35.

Els de la capital del Garraf van dominar totes les facetes del joc de principi a fi. Al final del primer quart ja guanyaven per 22-13. I el parcial del segon període dels vermells encara va ser més rotund: 23-2.

El ritme elevat que va imposar el Samà li va servir per cruspir-se el conjunt visitant, incapaç de respondre. La renda que va anar adquirint l’equip vilanoví va permetre al tècnic Piñol fer moltes rotacions.

Els parcials del Samà en els dos últims quarts van ser de 17-9 i de 30-11. Un triomf tan contundent reforçarà la moral del grup de cara a futures cites.

Els vermells van segons a la taula amb quatre victòries i una derrota al grup 2 de Primera Catalana.

També va guanyar el Ferroli Ribes, que diumenge es va imposar a la pista del Morell per 67-72 i va sumar la primera victòria del curs en aquest mateix grup 2 de Primera Catalana.

Els blaus van dominar en atac durant la primera meitat tot assegurant-se els rebots defensius pel poc encert en el tir del conjunt tarragoní des de la llarga distància.

Així les coses, el Ribes va poder anotar en transicions ràpides i contraatacs per arribar al descans amb un avantatge de 19 punts.

La reacció del Morell va arribar en la segona meitat i es va arribar a situar a un punt del conjunt ribetà quan faltaven dos minuts per al final.

Aquest cop, el Ribes va saber jugar els minuts finals i també va tenir un punt de fortuna per arribar a la conclusió amb el 67-72 definitiu. Els blaus van antepenúltims amb un triomf i tres derrotes.

[su_box title=”Ratxa trencada de l’Intersport Olària Samà femení”]L’Intersport Olària Samà va veure trencada, dissabte, una ratxa de tres victòries seguides. Les de Rubén Tenor van perdre per 50-52 contra el Prat. Va arrencar bé l’equip vilanoví, que al final del primer quart guanyava per 15-5 després de defensar bé i poder córrer. El Prat va arribar a situar-se 15-12 en el segon període, però de seguida va tornar a ampliar la renda el Samà per marxar d’11 punts al descans. A partir del tercer quart, les visitants van remuntar gràcies a una defensa fèrria i ràpids contracops. Les vermelles van tenir opcions fins al darrer segon, però van acabar caient pel 50-52 final. Ara el Samà va cinquè a Copa Catalunya amb tres triomfs i dues derrotes.[/su_box]