Segueix-nos

Hoquei patins

Llum verda a la gestió de la junta del Patí Vilanova en una Assemblea en família

El pressupost per al nou curs és de 62.700 euros

L'Assemblea es va celebrar a la sala polivalent de l'Alumnes Obrers // G.M.CH.

El Patí Vilanova va celebrar ahir una Assemblea de Socis en família que va servir per aprovar la gestió de la junta directiva i els comptes del club. L’exercici 2020/2021 es va tancar amb un balanç positiu de poc més de 5.000 euros.

El pressupost del Patí Vilanova per a la nova campanya és de 62.700 euros. El club continua amb xifres austeres. “Seguim ajustant els números a la baixa”, va dir el vicepresident Toni Ramírez.

El fet que el primer equip femení no jugui en categoria nacional el curs que ve ha permès al club estrènyer una mica més el pressupost. Les quotes anuals de socis es mantenen en 160 euros per al soci ordinari i en 80 euros per als jubilats.

La trobada també va servir per passar balanç a la darrera campanya, marcada per la pandèmia. Van prendre la paraula el president Pau Viadel, i els vicepresidents Toni Ramírez i Òscar Gonzálvez.

Pau Viadel va valorar el compromís de les plantilles dels dos primers equips. “Van fer un pas endavant a cost zero o ‘semizero‘ i això cal destacar-ho”, va apuntar.

Quant al primer equip masculí, el màxim mandatari del Patí va destacar la reacció amb l’arribada de Medrano. “Els resultats van ser molt bons i ens vam salvar faltant una jornada”, va recordar.

Del conjunt femení en va parlar Toni Ramírez, que va destacar la feina del grup d’OK Lliga, malgrat no poder evitar el descens. “El fet que baixessin cinc equips, ens va perjudicar”, va lamentar. També va remarcar la tasca del segon equip, que es va quedar a les portes de l’ascens.

Pel que fa a la base, Òscar Gonzálvez va destacar l’ascens a Primera Catalana del Patí B masculí i la gran temporada del sub-13 femení, subcampió de Catalunya, i dels conjunts aleví i juvenil, que van arribar a les Finals a Vuit. Tot plegat, en una campanya amb limitacions per la crisi de la Covid-19.

Quant a les plantilles del curs que ve, Òscar Gonzálvez va confirmar les baixes de Jaume Pàmies, Ricard Pintado, Marc Cuevas, Àlex Gil, David Aguilar i David París en el primer equip masculí i va recordar els nous fitxatges: Jose López (Espanyol), Gerard Bertran (Noia B), Jordi Masoni (Capellades) i Joan Lluís Mudarra (Sant Just).

Pel que fa al femení, Toni Ramírez va anunciar que les úniques baixes són les de Paula Garcia i Pauli Molina i que s’està treballant en algun fitxatge. L’equip intentarà ascendir.

Per acabar, la junta directiva va agrair el suport dels patrocinadors.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins