Search
Close this search box.

L’Olivella anuncia quatre renovacions més per competir a Segona Catalana

Manel Sánchez, un dels capitans, un dels que dóna el 'sí' a continuar

Manel Sánchez, al centre, en l'últim derbi contra el Sitges // G.M.CH.

L’Olivella continua dissenyant la plantilla per a la temporada 2021/2022 a Segona Catalana. En els últims dies el club ha anunciat la renovació de quatre jugadors més: Manel Sánchez, Marc Garcia, Edgar Garcia i Gabri Saucedo.

Manel Sánchez seguirà aportant el seu gra de sorra a la sala de màquines del conjunt vermell una campanya més. És un dels capitans de la plantilla per la llarga trajectòria que duu a l’entitat.

El defensa Marc Garcia va acabar la darrera temporada a l’Atlètic Vilanova, a Tercera Catalana, tot aprofitant la renúncia de l’Olivella a jugar la Copa que la Federació va crear per a la Segona Catalana. Ara ha donat l’OK a tornar al club.


El davanter Edgar Garcia també va deixar l’Olivella de manera provisional per almenys acabar jugant en l’últim curs. Ho va fer marxant a les files del Segur. Ara ha renovat el compromís amb els vermells.

Gabri Saucedo també vestirà la samarreta de l’Olivella altre cop. El jove jugador, que va militar al juvenil de l’Hospitalet, al primer equip de la Fundació Atl. Vilafranca i que va acabar la darrera temporada al Riudebitlles, torna a les ordres de Porras i Arturo.

Comparteix la notícia