L’Olivella goleja (1-7) l’Atlètic Vilanova a domicili en la represa de la Lliga

Remuntada del Sitges B i empat del Ribes fora de casa

L'Olivella va començar el 2023 de meravella // CAV

L’Olivella va golejar diumenge l’Atlètic Vilanova per 1-7 en el primer derbi garrafenc de 2023 al grup 12 de Tercera Catalana. Els vermells van reprendre la Lliga de meravella.

Alan i Edgar Garcia van avançar l’Olivella als minuts 23 i 26. L’Atlètic va reaccionar buscant la porteria rival. Va tenir premi al minut 39 gràcies a Albert Durango.

La superioritat de l’Olivella va quedar ratificada després del descans amb un gol de Lluís Navarro i quatre dianes seguides d’un Guillem Micó monumental.

El Sitges B va haver de picar pedra per imposar-se, dissabte, al Montserrat Igualada (4-3). Hugo va posar per davant els d’Aiguadolç, però els visitants van capgirar el marcador amb tres gols abans del descans (1-3).

La remuntada del Sitges B es va gestar a partir del minut 72, quan Pau Junyent va anotar el 2-3. Els de Villa no van deixar de creure en el triomf fins que Joan Riera i Bruno van segellar el 4-3 final a les acaballes del partit.

El Ribes va empatar diumenge (1-1) al camp del Torrellenc. Marc Vargas va avançar els blanc-i-blaus al minut 11. Els locals van empatar al minut 65.