L’Olivella supera el Cubelles per 4-2 en el derbi pendent de la jornada 12

Oriol Gutiérrez (2), Lluís Navarro i Marc Navarro, golejadors vermells

L'Olivella celebra el triomf d'ahir a la nit // INSTAGRAM CE OLIVELLA

L’Olivella va agafar aire ahir a la nit amb una victòria per 4-2 sobre el Cubelles en el derbi pendent de la jornada 12 al grup 2 de Segona Catalana.

Els vermells van entrar millor al partit i ho van poder reflectir en el marcador amb dues dianes d’Oriol Gutiérrez als minuts 28 i 38. Amb aquest 2-0 es va arribar al descans.

A la represa l’Olivella va eixamplar la renda al minut 55 a través de Lluís Navarro. No en van tenir prou els homes de Rafa Porras, que van marcar el quart 10 minuts més tard mitjançant Marc Navarro.

El Cubelles va intentar reaccionar en la recta final del matx, però ja no va tenir temps de capgirar el marcador. Francesc, de penal, va fer el 4-1 al minut 74 i Issey va establir el 4-2 definitiu poc abans del xiulet final.

L’Olivella ara va tercer per la cua amb 15 punts, a tres de la zona de permanència segura. El Cubelles és desè amb 18 punts.

Dissabte (16.30 h) els de Rafa Porras reben l’Atlètic Prat Delta. El Cubelles té jornada de descans. El Sitges també juga dissabte. Visita el Moja de Manel Rodríguez, a partir de les cinc de la tarda.