Search
Close this search box.

Luis Medrano, l’escollit per intentar rescatar el Patí Vilanova del descens

Ja va dirigir l'equip entre gener i novembre de 2015

Luis Medrano, en l'anterior etapa com a entrenador del Patí Vilanova // FÈLIX PASCUAL

Luis Medrano, un vell conegut de Les Casernes, és l’escollit per intentar rescatar el Patí Vilanova del descens després de la destitució de Jofre Vilà, anunciada ahir pel club. Aquest entrenador de 58 anys ja va dirigir el conjunt verd entre gener i novembre de 2015, a Primera Nacional.

En aquella ocasió va rellevar Josep Lluís Delriu i va fer el salt al primer equip després de molts anys com a tècnic del planter dels de la capital del Garraf. Aleshores també venia el Patí de perdre contra el cuer. Medrano va aconseguir l’objectiu de la salvació. En la següent campanya, un mal inici va precipitar el seu adéu.

Ara Medrano torna al Patí després d’un període allunyat de les banquetes. “Havia deixat l’hoquei una mica de banda, però no podia dir que no al Vilanova. Aquest club és com una segona casa per a mi”, assenyala. Va ser ahir mateix quan Pau Viadel li va proposar agafar l’equip.

Les dues últimes experiències de Medrano com a entrenador van ser amb el Calafell, a Primera Nacional, i amb el Júnior del Vendrell. El tècnic calafellenc dirigirà aquest vespre el primer entrenament en el seu retorn a la pista del pavelló vell de Vilanova.


LA FRASE |
“Ja sabeu que els equips de Medrano són molt treballadors, amb ajudes contínues, tancant espais…”


El nou entrenador del Patí és un amant dels escacs. En la nova etapa a l’equip haurà de saber moure bé les peces per aconseguir l’objectiu de la permanència.

“D’entrada, haig de recuperar el grup anímicament. Tots ens hem de convèncer que podem tirar això endavant. A partir d’aquí, vull que els jugadors es mengin la pista”, manifesta. “Ja sabeu que els equips de Medrano són molt treballadors, amb ajudes contínues, tancant espais… Com aquella Grècia de futbol que el 2004 va guanyar l’Eurocopa derrotant a l’amfitriona Portugal en la final”, continua.

El repte que Medrano i el Patí tenen per davant és majúscul amb l’hàndicap de no poder comptar amb el suport del públic de Les Casernes per la crisi de la Covid. El club intentarà recuperar David París i Nacho Garrido per a la causa i no es descarta fer algun fitxatge.

Comparteix la notícia